Associació de Veïns de Santa Eugènia de Ter
  MENÚ  

 

Vocalia de   la Família


activitatsba
 
 

 

La Vocalia de la Família realitza tallers per als nens i nenes al Centre Cívic de Santa Eugènia

 

Cada dissabte a la tarda, el Centre Cívic de Santa Eugènia s’omple de color amb els tallers organitzats per la Vocalia de la Família. Es tracta d’una iniciativa impulsada per un grup de pares i mares del barri amb l’objectiu de compartir un conjunt d’activitats variades amb els seus fills i filles.

La Vocalia de la Família, que compta amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Santa Eugènica, ve organitzant cada dissabte a la tarda, durant tot aquest curs,, diversos actes entre els quals es poden destacar les classes d’expressió corporal i dansa (el darrer dissabte de mes), la participació en les festes del barri, com la rúa de Carnaval de de Santa Eugènia, els diversos espectacles de titelles i pallassos amb les millors companyies catalanes i els tallers de manualitat i experimentació, on es confeccionen, des de punts de llibre per a la diada de Sant Jordi a un  enorme taulell del joc de l’oca per a jugar a una gincama a l’aire lliure.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i estan obertes a tots els pares, mares, nens i nenes que vulguin passar una estona fent coses que a casa, normalment, per falta d’espai o material, no es poden fer.

Des de la Vocalia de la Família es convida a totes les famílies que ho desitgin a participar amb la intenció de crear un espai d’unió d’intercanvi i diversió per tots: grans i petits.

Per a més informació sobre les activitats de la Vocalia de la Família podeu enviar els vostres correus electrònics a l’adreça  vocaliadefamilia@hotmail.com esperen que os atrapi aquesta idea i us hi esperen a tots aquells que vulgueu participar gracies per la vostra atenció i resten a la vostra disposició ....................................

Algunes de les activitats del 2009

Taller de Sant Jordi
Espectacles de titelles
Taller de la Gran Oca
Expressió corporal i dansa
Espectacles de pallassos


(cliqueu per veure les nostres activitats)