Giropekes

Giropekes és una entitat que ofereix serveis de dinamització familiar i infantil mitjançant activitats, tallers, formació i trobades.
Fa tres anys que funcionem en el món virtual fent d’altaveu informatiu sobre activitats infantils i familiars que es realitzen a la província de Girona. Dinamitzem activitats educatives on les famílies participen de l’art de créixer, aprendre i divertir-se compartint estones plegades. A més, col·laborem amb altres associacions gironines per fomentar el teixit educatiu i de lleure per promoure la cultura gironina, la literatura, la participació i sensibilització en temes socials actuals.
Els nostres tallers i activitats es treballen a través de valors essencials per a la convivència com la col·laboració, el respecte i la reflexió personal (en el nucli familiar i entre iguals). Tot això d’una forma lúdica a través de contes, teatre, arts plàstiques i del joc.
PROPORCIONEM UN ESPAI DE CREACIÓ, COOPERACIÓ I APRENENTATGE INFANTIL I FAMILIAR.
I per a tancar el cercle, també fem trobades i formació en dinàmiques de grups i coeducació (llenguatge, joguines i jocs). Aquest apartat està dedicat a persones adultes (professionals i famílies)