Fes-te soci

Tú també pots ajudar a l’AV com a soci o sòcia a través d’una aportació econòmica anual de 10€ que permet desenvolupar els projectes de l’AV.

Pas 1: Registre d’alta

Has d’omplir el següent formulari d’alta  indicant-nos les teves dades la quota es de 10€

Pas 2: Confirmació

Quan rebem el teu formulari, es comprovarà que tot és correcte i ens posarem en contacte amb tu per comunicar-te la teva admissió com a soci de l’AV. Per aquest motiu, és necessari que ens puguis facilitar un mòbil o bé un correu electrònic. Així, automàticament, rebràs un missatge que confirmarà la inscripció com a soci de la Institució. Posteriorment es tramitarà l’alta i es generarà el primer rebut per el primer any. Més tard rebràs al teu domicili una carta de benvinguda amb el teu carnet que t’acredita com a soci de l’AV.

Fes-te voluntari i/o col·laborador/a

Pas 1: Petició prèvia

Per formalitzar la teva intenció de ser voluntari/ària, has de fer-nos arribar les teves dades per contactar amb tú.

Pas 2: Sessió informativa o entrevista personal

Aquesta sessió té per objectiu que puguis rebre informació general de l’AV  i de l’oferta d’activitats. També es tracta de fer una valoració conjunta de les possibilitats d’intervenció segons el perfil, la motivació i disponibilitat de cada persona, així com de les necessitats de cobertura de les diferents activitats.

Nota: a “observacions” digues si vols ser soci i/o voluntari, pots triar l’opció que vulguis.
Moltes gràcies

descarga pdf

AVIS LEGAL:
L’informem que les seves dades personals formaran part d’un fitxer del qual és responsable l’A.A.V.V. Santa Eugènia de Ter amb domicili al c/ Santa euènia, 146 (17006 Girona). La finalitat del fitxer és facilitar informació sobre les campanyes i activitats que realitzem així com per a recollir fons per a aquests projectes i/o activitats. Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel.lació o oposició, pot dirigir-se a l’A.A.V.V. Santa Eugènia de Ter a l’adreça indicada o a info@avsantaeugenia.com

Deixa un comentari